lauantai 16. helmikuuta 2013

Olen aloittanut työharjoittelun Kukka -ja hautauspalvelu Pääskyssä (www.paasky.com) ja sen takia postaukset ovat olleet hyvin pitkälti surulaitteita. Pääskyssä muutaman päivän jo ollut ja  huhtikuun alusta elokuun alkuun olen siellä joka päivä. Koulua siis vielä maaliskuun loppuun asti.

Näiden muutamien päivien aikana oppinut todella paljon siellä ja innolla odotankin kun sinne pääsee joka päivä =)

Kevään aikana on kaksi tutkintotilaisuutta ; Yrittäminen puutarha-alalla, mikä näyttää olevan se vaikein mulle. Liiketoimintasuunnitelmaa ei ole mikään helppo tehdä ja en tykkää laskemisesta ja numeroiden pyörittelystä =)

Toinen tutkintotilaisuus onkin toukokuussa KevätKantrissa Seppälässä; Asiakkaiden neuvominen puutarhamyymälässä.

Ja vielä Huhtikuussa on Florcertin tilaisuus Ruotsissa (www.florcert.eu) Sinne onkin suunnitelmia englanniksi tehty vuoden alusta asti.. =)

Elokuun alkuun jää kukkasidonnan tutkintotilaisuus ja asiakkaiden palveleminen, myymälätyöskentely kukka-tai puutarhakaupassa tutkintotilaisuus. Mutta niistä ei kannata hermoilla vielä =)

Meidän kissat Purre ja pilkku etsii uutta kotia allergian takia. Jos kiinnostaa niin laita postia 11158salmar(at)kao.fi tai kukkailua(at)gmail.com

Molemmat on poikia. Pilkku on leikattu ja Purre menossa leikattavaksi ennen luovutusta. Ovat syntyneet 30.01.2012. Pilkku viihtyy myös ulkona ja Purre on vähän arempi. Ovat tottuneet lapsiin.


Lähetä kommentti