sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Uusia tuulia..


Uusia Tuulia...Huomenna alkaa pitkään odotettu e-kirjan kirjoittamiskurssi http://www.ekirjamastermind.fi/
Pitkään jo miettinyt oman kirjan kirjoittamista ja nyt se sitten tapahtuu..
Kirjan aiheena on sosiaalinen media ja markkinointi ja kohderyhmänä yrittäjät (kukkakauppiaat), floristit.
Kirjasta tuee oma versionsa kuluttajillekin. Kirja sisältää ohjeet miten käytää FB:tä, Google+, Twitteriä ym. Miten niitä käyttää helposti, koska tuntuu että joillekkin niiden käyttö on raskasta ja vaikeaa. Kukkakauppiaille on tulossa paljon vinkkejä ja ideoita miten sosiaalista media voi käyttää markkinointiin.

Kukkasidonnan verkkosivuja tehdessä olen etsinyt paljon tietoa, tehnyt melkein kaiken itse ja tekemällä oppii. Se kaikki löytyy kirjasta. Kirja valmistuu syksyksi ja tulee www.kukkailua.fi -sivustolle myyntiin.

Heti kun saan lanseeraus sivun valmiiksi niin laitan myös siitä linkin tänne =)

Kukkailua.fi -sivustolle on tulossa myös Huhtikuun lopulla myyntiin E-kirja, joka kertoo kukkien käytöstä eri uskonnoissa hautajaisissa ja häissä. 
Se on Suomeksi ja Englanniksi ja siitä tulee PDF-versio (ilman kuvia) sekä Ekirja.
Kirjan Englannin kielinen nimi on 

Blooms and Blessings.


Tässä siitä lyhyt esittely pätkä ja lisää on tulossa...

Mikään ei kaunista ja elävöitä huonetta niin kuin maljakollinen tuoreita leikkokukkia. Olivat kyseessä sitten innokkaan lapsen luonnosta keräämät kukat tai hienoimmista ulkomaisista kukista koottu kallis kimppu, kukat ovat omiaan nostamaan mielialaa ja tuomaan oman erityisen lisänsä sisutukseen. Mitä tahansa sisustuslehteä selaillessa löytyy jopa kaikkein moderneimmista, terästä ja keramiikkaa hyödyntävistä keittiöistä kulhollinen Granny Smith -omenoita tai sitruunoita – tai niiden puuttuessa kapeaan maljakkoon sommiteltu yksittäinen orkidea. Maalaiskeittiössä esillä voi sen sijaan olla maljakollinen päivänkakkaroita tai narsisseja.

Näin siis nykyään, mutta ihmiskunnan historiassa kukkien rooli on ollut huomattavasti somia koristeita merkittävämpi. Niitä on käytetty sekä lääkkeinä että viestimiseen niin yksittäisten ihmisten kuin ihmisten ja jumaltenkin välillä. Kukkivien kasvien lääkinnällisiä ominaisuuksia on tutkittu paljon ja myös kukkaiskieli on yleisesti tunnettu. Kukkaiskielessä jokaisella kukalla oli oma merkityksensä, jolloin erilaisten kukkakimppujen tai jopa kuvioitujen viuhkojen viettelevien heilautusten avulla voitiin käydä kokonaisia keskusteluja muilta salassa. Niitä voisikin kutsua ensimmäisiksi tekstiviesteiksi.

Kukkien merkitystä uskonnollisissa rituaaleissa ei ole tutkittu yhtä paljon. Kukat kuuluvat perinteisesti häihin ja hautajaisiin, mutta harvemmin kukaan ottaa puheeksi, tai edes tietää, ”perinteisten” kukkien merkitystä näissä tai muissakaan uskonnollisissa yhteyksissä. Nykyajan kaupalliset, ulkonäön ja säilymisen perusteella valitut kukat olisi voitu toisenlaisessa yhteiskunnassa ja toisena aikakautena tulkita kiusallisen ylistäviksi tai jopa vakaviksi loukkauksiksi.

Tässä kirjassa syvennytään eri kulttuurien ja kukkien väliseen syvään hengelliseen yhteyteen, josta kertovat ensimmäisenä erään isän ja pojan kuolemaan liittyvät 13 000 vuotta vanhat arkeologiset löydöt.

-

Täältä löydät Kukkailua.fi uusimman artikkelin

Nyt kannattaa myös käydä liittymässä Kukkailua.fi -sivuston sähköpostilistalle.
Uutiskirje tulee kerran kuussa ja sisältää tietoa tulevista artikkeleista, ajankohtaisista asioista ja myös tarjouksia esim. tulevasta ekirjasta.Hyvää Kevään alkua kaikille!!

Lähetä kommentti